söndag 2 februari 2014

Heta fiskpaket med musslor

Idag har varit en skön nästan vârlik dag med sol och 10-15°c. Vi har brunchat (1 âr sedan senast) pâ Bouche B. Jag rekommenderar starkt om ni söker ett brunchställe i Paris. Efter en kopiös bruch behöver man lite lättare till middag. Dâ passar dehär fiskpaketen med musslor perfekt.

1 fänkâl
1 lök
600 g torskfilé
1/2 burk musslor i vatten
1 dl sweet chilisâs
1 msk olivolja
salt

Skölj och skär fänkâlen och löken i tunna klyftor.
Riv 4 stora folieark och placera fänkâlen och löken pâ folien. Lägg fisken ovanpâ.
Lât musslorna rinna av och placera dem pâ fisken.
Häll över chilisâsen och droppa över olivoljan. Salta.
Vik ihop folien till ett tättslutande paket. Tillaga i ugnen i 225°c ca 20 min.
Servera med ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar